Als trotse bezitters van verschillende glas in lood ramen was het even zoeken wie je nu bij schade wilt inschakelen. Want wie vertrouw je een stukje geschiedenis toe?

Heel secuur en geduldig gaat Remco te werk. Niet alleen het lood en het glas behandelt hij met respect maar ook een glaslat verwijderen en weer plaatsen doet hij met beleid.  Mooi nieuw glasplaatje dat past bij de rest van het glas en bijna niks te zien aan de glaslat.

Alle andere ramen zijn gecontroleerd, waarbij er geen werk werd opgedrongen en wij kregen meteen enthousiast uitleg over het hoe, wat en waarom in een glas in lood raam.

Dan ga je toch weer even anders naar je ramen kijken.

Wij bevelen Drieboom – Glas in lood dus van harte aan als glas in lood specialist.

Twee Trotse Glas in lood bezitters uit Grootebroek

Van ontwerp tot plaatsing zijn wij zeer tevreden. Remco heeft goede ideeën over kleurmogelijkheden en design en samen kwamen we tot het uiteindelijke ontwerp. Tussentijds zijn we op uitnodiging van Remco nog een keer gaan kijken in de werkplaats om desgewenst nog aanpassingen te doen, maar dat was niet nodig, het eerste raam was prachtig! Uiteindelijk heeft Remco met een beetje assistentie van mij de vier behoorlijk grote en zware bovenramen geplaatst. Ook dit verliep voorspoedig. De ramen werden afgekit, alles werd nog eens stralend gepoetst en wij zijn nog steeds supertevreden over het resultaat.

Drieboom glas in lood durf ik met een gerust hart aan iedereen aan te bevelen.

John uit Hoorn

Tijdens onze verbouwing van de keuken in ons huis wat gebouwd is in de dertiger jaren leek het ons de bekende kers op de taart om al onze raampjes in de keuken uit te voeren in glas in lood. Remco heeft eerst het overige originele glas in lood  in ons huis bekeken en op basis daarvan de nieuwe raampjes vervaardigd. Hoe goed hij dat gedaan had bleek wel uit alle positieve reacties. Iedereen vond de nieuwe keuken prachtig en toen we vertelden dat we zo blij waren met onze nieuwe ramen kregen we vaak te horen,…die zaten er toch al in? Zeer goed geslaagd dus en dat voor een mooie prijs ook nog.

Waar vind je ze nog, zulke betrokken vakmensen.

Remco heeft vervolgens nog een grote glas in lood deur naar de woonkamer gerestaureerd, door de tand des tijds en de ontelbare bewegingen was al het glas wat los gaan zitten. Remco heeft onze rammeldeur weer als nieuw gemaakt en en passant nog wat kapotte raampjes vervangen. Onze blikvanger is weer klaar voor de volgende 70 jaar.

Remco bedankt, je bent een topper.

     

Ben Wielinga uit Alkmaar